Mahir Perfumes

PROMOSI !!!!!!!!

Promosi yang ada sekarang :

1) Beli 2 botol besar, anda akan dapat 1 botol miniature 15ml FREE!!!(RM120/RM125 - semenanjung/sabah & sarawak)

2) Beli 3 botol besar, anda akan dapat 1 botol besar FREE!!!(RM180 seluruh Malaysia)

HARGA SIAP POSLAJU!!!


PEREMPUAN YG NAK BELI DAN PAKAI PERFUME UNTUK SUAMI ADALAH DIGALAKKAN...KALAU YANG BELUM KAWIN TAPI NAK BELI DAN PAKAI UNTUK BOYPREND TU TAK DIGALAKKAN,SEBAB KALAU LAKI YANG TERBAU PERFUME ANDA MENOLEH DAN TENGOK ANDA SEDANGKAN TIME TU ANDA BERPAKAIAN SEKSI ATAU TIDAK MENUTUP AURAT,AKAN MENYEBABKAN LAKI TU BUAT MAKSIAT MATA DAN HIDUNG...SO ANDA AKAN DAPAT SAHAM,SAYA PUN DAPAT SAHAM GAK...TAPI KLU STILL NAK BELI BOLEH JE,TP JGN YANG BAU DIA KUAT SGT LA...SAYA BAGITAU JE..JANGAN TERASA YEA KAUM HAWA...BEGITU GAK DGN KAUM ADAM...KLU BELI UNTUK GELPREND TU SILA TANGGUNG SENDIRI GAK... ;) SEKADAR PERINGATAN UNTUK ANDA DAN SAYA...WALLAHU'ALAM...SELAMAT MEMBELI BELAH...:))

PENGENALAN PERFUME BRANDED GRED AAA

1) Kotak, botol dan cara pembungkusan luar dan dalam adalah sama 100% kecuali material yg digunakan berlainan sediikit.

2) Ia sebenarnya dibungkus dan di botolkan di DUBAI tetapi pati asal perfume ini datang dari negara asal, cuma dikurangkan pati dan alkoholnya apabila dibotolkan.Tidak ada tambahan kandungan material selain kandungan asal. Kandungan material yang dikurangkan itu tidak mengubah bau perfume itu,Oleh itu bau nya tetap sama.

3) 90% original. 10% lagi kandungan dan material yg digunakan berbeza.

4) Not long lasting as original. Lebih kurang 3-6 jam di aircond dan suhu bilik. Jika original 8 jam ke 24 hours.

5) Sebenarnya ketahanan bau minyak wangi bergantung kepada suhu badan, ada yang lama dan ada yang kurang oleh itu pemakaian individu adalah berbeza ( ORI atau AAA)

6) Jika sesiapa yang bekerja di site @ luar kurang digalakkan memakai double grade AAA, kerana cuaca yang panas akan mengurangkan lagi bau perfume yang ada.

7) Dan kualiti Double Grade AAA tidak sama dengan yang dijual dipasar malam RM10-RM30 ( A,AB).RECOMMENDATIONS :

*Kurang budget untuk beli original.

* Penggemar perfume dan selalu bertukar2 jenis perfume mengikut majlis. Jadi, anda bolehleh membeli pelbagai jenis perfume dengan harga yang sangat murah :D.

* Hadiah kepada rakan2 dan orang tersayang (gaurantee mereka happy )..

* Pengumpul botol dan koleksi perfume.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...