Mahir Perfumes

PROMOSI !!!!!!!!

Promosi yang ada sekarang :

1) Beli 2 botol besar, anda akan dapat 1 botol miniature 15ml FREE!!!(RM120/RM125 - semenanjung/sabah & sarawak)

2) Beli 3 botol besar, anda akan dapat 1 botol besar FREE!!!(RM180 seluruh Malaysia)

HARGA SIAP POSLAJU!!!


PEREMPUAN YG NAK BELI DAN PAKAI PERFUME UNTUK SUAMI ADALAH DIGALAKKAN...KALAU YANG BELUM KAWIN TAPI NAK BELI DAN PAKAI UNTUK BOYPREND TU TAK DIGALAKKAN,SEBAB KALAU LAKI YANG TERBAU PERFUME ANDA MENOLEH DAN TENGOK ANDA SEDANGKAN TIME TU ANDA BERPAKAIAN SEKSI ATAU TIDAK MENUTUP AURAT,AKAN MENYEBABKAN LAKI TU BUAT MAKSIAT MATA DAN HIDUNG...SO ANDA AKAN DAPAT SAHAM,SAYA PUN DAPAT SAHAM GAK...TAPI KLU STILL NAK BELI BOLEH JE,TP JGN YANG BAU DIA KUAT SGT LA...SAYA BAGITAU JE..JANGAN TERASA YEA KAUM HAWA...BEGITU GAK DGN KAUM ADAM...KLU BELI UNTUK GELPREND TU SILA TANGGUNG SENDIRI GAK... ;) SEKADAR PERINGATAN UNTUK ANDA DAN SAYA...WALLAHU'ALAM...SELAMAT MEMBELI BELAH...:))
Untuk membuat pesanan, anda hanya perlu ikuti langkah mudah yang dipaparkan di bawah.

1. Buat pengesahan stok dengan kami berkenaan produk yang anda inginkan. Untuk membuat pengesahan stok,anda boleh bertanyakan terus dengan mengisi BORANG PESANAN atau sms ke nombor telefon 019-2510157 ( Lagi bagus sms je,fast reply )

2. Setelah anda menerima pengesahan dari kami, anda bolehlah membuat pembayaran pesanan anda ke akaun MAYBANK yang akan kami sms ke hp anda.(Bahaya letak no akaun kat sini..)

3. Selepas pembayaran dibuat, sila emailkan bukti pembayaran anda ke email mahir_tg@yahoo.com.my dan SMS ke nombor 019-2510157 bukti pembayaran berserta maklumat NAMA ANDA /ALAMAT POS PENGHANTARAN  / PRODUK YANG ANDA INGINKAN.

4. Penghantaran akan dilakukan pada setiap Isnin dan Khamis petang sahaja buat masa ini.

5. Tracking Number akan diberikan kepada anda selepas penghantaran dibuat.

6. Selepas mendapat perfume yang diposkan,sila tinggalkan testimoni anda di page yang bertajuk TESTIMONI.

Segala kerjasama anda amatlah dihargai..terima kasih..

MAHIR PERFUMES

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...